Bálázógépek az iparban

Jól tudjuk, hogy az ipar számos területén pl. gyártás, termelés, feldolgozás során keletkező hulladékok (különböző papír, lágy és kemény műanyagok, egyes fémek, textil stb.), illetve a felhalmozódó felesleges csomagolóanyagok (hullámkarton, fólia, PET, pántoló szalag stb.) nagy mennyisége hatékony kezelést igényel. Fő szempont a nagy kapacitás és gyorsaság, valamint a munkaerő optimális felhasználása. Rengeteg időt, energiát és költséget takaríthat meg a félautomata bálázógép használatával, hiszen a hagyományos bálázó és hulladék tömörítő gépekkel ellentétben akár 1 személy ugyanannyi hulladék kezelését (bálázás) képes elvégezni egy CK bálázóval, mint 2-3 nagy teljesítményű hagyományos (vertikális, elöltöltős) bálázógép és azok üzemeltetői. Így munkatársai hatékonyabban végzik munkájukat és ezzel nő a termelékenység is.

Kérjen ingyenes konzultációt!

A fél-automata bálázókkal raklap méretű, akár 400-1000 kg súlyú hulladékbálákat is készíthet, melyek mozgatása, tárolása, szállítása jóval kevesebb energiát és kapacitást igényel. Az újrahasznosítható hulladékok értékesítése során pedig a nagy sűrűségű bálák jóval kedvezőbb feltételekkel értékesíthetők, ami plusz árbevételt, extra profitot jelent!

Azt tapasztaljuk, hogy az ipari és termelő vállalatoknak igazi kihívás a hatalmas mennyiségű gyártási és csomagolási hulladék kezelése. A munkaerőnek a termeléssel kell foglalkoznia, nem a hulladékkal.

Erre a feladatra a félautomata hulladék bálázógépek nyújtják talán a legjobb megoldást hiszen munkatársainak nem kell az idejüket hiábavaló, időrabló feladatokkal tölteniük.

További előnyök

  • A különböző nagy mennyiségű hulladék rögtön a keletkezési helyén hatékonyan kezelhető.
  • A tárolás és szállítási kapcitás maximálisan kihasználható.
  • Nő a munkatársak termelékenysége.
  • Csökkennek a költségek és maximális lehet hulladékból származó árbevétel.

Mások hogyan csinálják? A nagy mennyiségű hulladékot Ön hogyan tudja a legnagyobb hatékonysággal kezelni?

Az elmúlt 29 évben több mint 2200 db bálázó és tömörítő gépet telepítettünk Magyarországon. A legkisebbektől a legnagyobbakig számos hazai vállalkozás a partnerünk.

Keressen bennünket bizalommal, szakértőink szívesen segítenek Önnek. Bárhol az országban személyes konzultációt ajánlunk, mely során az egyedi igényeknek és adottságoknak megfelelő konkrét javaslatot teszünk, valamint részletes műszaki és finanszírozási információkkal is szolgálunk. Természetesen minden kötelezettség nélkül!

Ajánlott termékek az Ön iparágába:

CK450HFE

Tömörítő erő: 50 tonna
Bálasúly: hullámkarton kb. 450 kg
Bálasúly: műanyag kb. 550 kg

CK600H

Tömörítő erő: 50 tonna
Bálasúly: hullámkarton kb. 600 kg
Bálasúly: műanyag kb. 650 kg

CK850HFE.PC

Tömörítő erő: 75 tonna
Bálasúly: hullámkarton kb. 850 kg
Bálasúly: műanyag kb. 950 kg

Ügyfélszolgálat (8:00-16:00)
+36 (1) 363 88 88

Email cím
info@orwak.hu

Cím
1147 Budapest, Miskolci út 99.