kereskedelem cover

Bálázógépek a nagykereskedelem és logisztika területén

A nagykereskedések, nagyobb áruházak, bevásárló központok, online áruházak, logisztikai és kereskedelmi központok jellemzően értékes, újrahasznosítható csomagoló anyag hulladékot (pl. karton, fólia stb.) termelnek. A nagy mennyiségű, sokszor terjedelmes méretű dobozok, karton lapok, fólia halmok mozgatása, kezelése  (tömörítés, bálázás) és tárolása hagyományos bálázókkal néha jóval időigényesebb és sokszor nehézkes.

Félautomata bálázó gépekkel azonban a munkatársak nagyon egyszerűen, rövid idő alatt képesek a sok hulladéktól és a vele járó számos problémától „megszabadulni”.

A raklap méretű bálát készítő CK félautomata tömörítők mindegyikét nagy hatékonyság, egyszerű működés és biztonságos kezelés jellemzi. Az eredmény: költség-, hely- és munkaidő megtakarítás mellett, tiszta rendezett környezet, a munka-, baleset- és tűzvédelem helyi feltételeinek maximális biztosítása.

Spóroljon időt, helyet és a költségeket CK tömörítővel

Vajon a termékcsomagolásból származó hulladékok keletkezése véget ér egyszer? A kereskedelemben biztosan nem. A CK bálázókkal azonban átveheti az irányítást!

kereskedelem

Váltson az időigényes és költséges hulladékkezelésről egy sokkal egyszerűbb folyamatra.

A nagy sűrűségű, logisztikai szempontból legkedvezőbb méretű és sűrűségű bálázott hulladék újrahasznosításából, értékesítéséből pedig még bevételi forráshoz is juthat.

kereskedelem 

Kérjen ingyenes konzultációt!

További előnyök

  • A különböző nagy mennyiségű hulladék rögtön, a keletkezési helyén hatékonyan kezelhető.
  • A tárolási és szállítási kapcitás maximálisan kihasználható.
  • Nő a munkatársak termelékenysége.
  • Csökkennek a költségek és maximális lehet hulladékból származó árbevétel.

A munkaidő még jövedelmezőbb kihasználása

Az Ön munkatársainak sem a hulladék kezelése a legfontosabb feladata? A CK félautomata tömörítőgépek egyszerű és gyors működésének nem kell többé időt pazarolni a dobozok darabolására, hajtogatására, vagdosására. Akár kézzel, vagy bármilyen rakodó, árumozgató géppel, vagy akár szállítószalaggal a bálázógép hatalmas töltő garatjába egyszerűen tölthető a terjedelmes hulladék.

A félautomata bálázógép lerövidíti a hulladék feldolgozásának folyamatát, így munkatársainak több ideje lesz saját munkájára és egyéb fontosabb feladatok elvégzésére a vállalkozásban.

Ajánlott termékek az Ön iparágába:

CK450H

Tömörítő erő: 50 tonna
Bálasúly: kartonpapír kb. 450
Bálasúly: műanyag kb. 500 kg

CK600H

Tömörítő erő: 50 tonna
Bálasúly: hullámkarton kb. 600 kg
Bálasúly: műanyag kb. 650 kg

CK850H

Tömörítő erő: 60 tonna
Bálasúly: hullámkarton kb. 850 kg
Bálasúly: műanyag kb. 1000 kg

Ügyfélszolgálat (8:00-16:00)
+36 (1) 363 88 88

Email cím
info@orwak.hu

Cím
1147 Budapest, Miskolci út 99.