1989. évi alapítását követően a hazánkban piacvezető ORWAK bálázógépek és hulladékprések forgalmazása mellett 2016. évtől az ORWAK Magyarország Kft. értékesíti és szervizeli a CK típusú félautomata bálázókat is. De miért látja el az ORWAK nem csak Magyarországon, hanem számos más európai országban a CK vezérképviseletet?

Azért, mert az ORWAK és a CK International együttesen még többet tud tenni a partneri igények kielégítéséért. Azonos minőséget, műszaki tartalmat és magas színvonalú szolgáltatásokat garantálnak – nem véletlen, még a termékek színe is ugyanaz. Jelenleg Magyarországon az ORWAK biztosítja a legkedvezőbb árakat a CK bálázókra és hulladék tömörítőkre. 

Kiknek tudunk megoldást nyújtani?

A CK félautomata bálázók elsősorban azoknak a közép és nagyvállalkozásoknak tudnak megoldást kínálni, ahol a hulladék folyamatosan, nagy mennyiségben termelődik újra és újra. Tudjuk, hogy minden vállalkozás más és más, ezért teljességgel kizártnak tartjuk, hogy a jelenleg elérhető 9 különböző méretű és teljesítményű CK félautomata bálázó közül egyik sem felelne meg vállalkozása igényeinek, melyek kielégítéséhez nem mellesleg egyedi ajánlatokkal járulunk hozzá.

A félautomata bálázók a kereskedelem, logisztika és más iparágak szereplőinek, valamint a hulladék kezelésével, újrahasznosításával és kereskedelmével foglalkozó vállalkozásoknak biztosítanak igazán hatékony és jövedelmező megoldást.

Plusz bevétel

A csomagolóanyag érték. Nem csak azért, mert újrahasznosítható, hanem azért is, mert a bálázott anyagok értékesíthetők. A félautomata bálázók logisztikai szempontból tökéletes, a legsűrűbb, legjobb minőségű, raklapméretű bálákat készítenek, amelyek a legmagasabb piaci áron értékesíthetők.

Újrahasznosítás

Az újrahasznosítható csomagolóanyagok és más, pl. termelési hulladékok bálázása bevételi forrásnak tökéletes, de van még egy óriási előnye: a költség – és környezettudatos hulladékgazdálkodás. A mai vállalkozások különös figyelmet fordítanak az egyre csökkenő munkaerő maximális hatékonyságára.

Biztonság

A nem megfelelő munkahelyi környezet, a rendetlenség és a higiénia hiánya számos probléma forrása lehet. Emellett az egyik legfontosabb szempont ma már a dolgozók biztonsága. Egyedüliként talán a CK bálázók felelnek meg a legmagasabb szintű munkavédelmi előírásoknak és szabályoknak.

A hulladékkezelésről és annak hiányáról

Elmúlt az az idő, amikor a nagy mennyiségű hulladékot egyszerűen a sarokban gyűjtve, összehajtott vagy szétvágott formában lehet a szolgáltatóval elvitetni.
A környezet- és balesetvédelmi szempontból sem megfelelő hulladékkezelés mára sok vállalkozás hatékony működéséhez nem járul hozzá, a szolgáltatók folyamatosan növekvő hulladékelszállítási költségei pedig nagy terhet jelentenek a cégeknek.

Általánosan elfogadott tényként kezeljük azt az állítást, miszerint a hulladék sok problémát okoz, akár kis, akár nagyvállalkozásokról beszélünk. A zsákokba, műanyag fóliákba, kartondobozokba vagy papírzacskókba csomagolt áruk vagy a gyártás és termelés során keletkezett egyéb hulladékok sokszor megnehezítik a vállalkozások gazdaságos működését.

Ez a folyamat viszont nem csak a szelektív hulladékgyűjtést vonja maga után, hanem a nagy mennyiségű, különböző típusú hulladékok bálázását is. A hatékony hulladékkezelés egyik alapkövetelménye, hogy a nagy mennyiségű hulladékot minél kevesebb munkaerő ráfordítással, kis területen, alacsony üzemeltetési költségek mellett, biztonságosan és gyorsan kezeljük, térfogatukat maximálisan csökkentsük. Miután a bálázott csomagolóanyag és más gyártási hulladékok értékesíthetők, így a vállalkozások kiadásaik csökkentése mellett növelhetik bevételeiket is.

Miért a CK bálázók?

Az Európában és Magyarországon is piacvezető CK félautomata bálázók kifejezetten a hulladék feldolgozásával, hasznosításával vagy kereskedelmével, a termeléssel és gyártással foglalkozó közép- és nagyvállalkozások hulladékproblémáinak megoldására specializálódtak. Ez azt jelenti, hogy a forgalmazott 9 különböző teljesítményű bálázógép közül az egyik biztosan hatékony megoldást nyújt a hulladékgazdálkodásban.

Minden vállalkozás számára tudunk olyan bálázót, hulladéktömörítőt ajánlani, mely csökkenti a kiadásokat és a költségek helyett akár bevételt teremt. Vegye igénybe ingyenes konzultációs lehetőségünket, hogy együtt találjunk hatékony és jövedelmező megoldást hulladékproblémáira.

Kérdése van? Írjon nekünk!

CK Hungary telefonszám 

Ügyfélszolgálat (8:00-16:00)
+36 (1) 363 88 88

CK Hungary email cím 

Email cím
info@orwak.hu

CK Hungary cím 

Cím
1147 Budapest, Miskolci út 99.